Celsius från Allemansängen

Försten ut var en fux hingst efter Feykir och Lira den 4/5. Här tillsammans med sin kompis Cleo. Tog ett tag innan Sæla lät honom leka med Casper, trots att han var med vid hennes fölning och tyckte att det tog alldeles för lång tid, slutade med att han hoppade upp med frambenen på Sæla som var helt slut och menade ungefär att nu får du gå upp! Du kan ju inte ligga där! Och visst fick han upp henne, vem vill ligga ned när någon kommer och hoppar på en. Så en rätt kavat kille blir det nog. Men han var nog nöjd med sig själv för när hon rest sig sprang han tillbaka till mamsen.

Såld. 

Cleo f. Allemansängen

Den 13/5 kom nästa föl, denna gång ett sto efter Yngri-Hrönn och Jór. Lite nättare än sin halvbror. Allt var färdigt när vi kom ut på morgonen, det regnade lite lätt men Yngri-Hrönn hade fölat i ligghallen så det var torrt och fint för lilla Cleo ändå. 

Casper f. Allemansängen

Som vi hade väntat och önskat oss ett skäcksto som Sælas första föl men ....det blir inte alltid som man önskar, ut kom en svart liten knubbig, fantastiskt söt hingst. Han hade lite svårt att komma ut så vi fick hjälpa till lite, det var strax efter lunch han tittade ut, även han den 13/5. 

Såld

Chanel f. Allemansängen

Halla fölade den 12/6 och det var redan färdigt när jag kom ut i hagen. På marken låg en helt bedårande silver färgat svart sto. Jökull var inge vidare förtjust i namnet men det passar henne alldeles utmärkt.

Dela den här sidan